Vind de perfecte match voor jouw vacature

Getty Images 626536191 header

Dé plek waar 50-plussers aan de slag gaan

Doordoeners is hét uitzendplatform voor 50-plussers. Vraag jij je als ondernemer af hoe je kwalitatief personeel kan vinden én behouden? Wij kunnen je helpen om je vacatures te vullen met gemotiveerde en ervaren 50-plussers die passen bij jouw bedrijf.

Zoetermeer 50 werk
Check

Deel je
vacature

Binnen een paar minuten is jouw profiel gereed. Plaats een vacature waarin jij vermeld waarnaar je op zoek bent, wat het uurloon is en hoeveel werknemers je zoekt. Je vacature is direct beschikbaar voor duizenden werknemers.
Check

Nodig kandidaten uit op
sollicitatiegesprek

Nadat jij je vacature online hebt geplaatst, stromen de sollicitaties binnen. Nodig een Doordoener uit op basis van motivatie, werkervaring en vaardigheden.
Check

Selecteer de beste
Doordoener

Sollicitatiegesprekken afgerond? Kies de beste Doordoener voor jouw vacature.

Plan een kennismaking in en zie onze oplossing in actie

Vraag jij je als ondernemer ook af hoe je kwalitatieve flexwerkers kan vinden én behouden? We kunnen je helpen om je personeelsbestand met flexibele krachten optimaal samen te stellen en in te richten.

Vandaag starten?

Aangesloten bij de ABU

Doordoeners is aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en voldoet aan de NEN-norm 4400-1 voor de uitzendbranche. Hierdoor ben je gegarandeerd dat we onze verplichtingen naar de Belastingdienst voldoen en je als opdrachtgever niet aansprakelijk gesteld kan worden.

Daarnaast is Doordoeners, samen met Youbahn, onderdeel van ADG. Met 42.000+ medewerkers is ADG een van de grootste werkgevers van Nederland.

Vacatures senioren Zoetermeer

Meer informatie?

Ons supportteam staat voor je klaar. Neem contact op met Doordoeners door te mailen naar info@doordoeners.nl

50 plusser Zoetermeer